Genç iş adamları Bodrum’u tanıtacak

Bodrumlu genç iş adamları Seha Ergene ve Abdullah Girik, Çinli genç iş adamı Bai Yuan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Mehmet...

Genç iş adamları Bodrum’u tanıtacak

Bodrumlu genç iş adamları Seha Ergene ve Abdullah Girik, Çinli genç iş adamı Bai Yuan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Mehmet Kocadon ile günümüz iş dünyası hakkında ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gençler, ortaklaşa yaptıkları çalışmalarından bahsetti. Önümüzdeki süreçte merkezi Şanghay olan Türk - Çin ortaklığında, Bodrum ilçe merkezinde bir turizm acentası da açarak faaliyetlerini turizm sektörü ile genişleteceklerinin bilgisini veren gençler, ayrıca Şanghay’daki turizm fuarına Bodrum standı ile katılarak Bodrum’un tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Genç iş adamlarına çalışmalarında başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, tanıtım ile ilgili yapılan çalışmalara Bodrum Belediyesi olarak elinden geldiğince destek olacağını söyledi.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.