GEKA’dan eğitime destek

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) desteğini kapsayan Milas, Seydikemer, Ula ve Ortaca milli eğitim müdürlüklerinin sunduğu projelerin sözleşmeleri imzalandı.Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 2014 yılı Kasım Aralık Doğrudan...

GEKA’dan eğitime destek

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) desteğini kapsayan Milas, Seydikemer, Ula ve Ortaca milli eğitim müdürlüklerinin sunduğu projelerin sözleşmeleri imzalandı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 2014 yılı Kasım Aralık Doğrudan Destek Başvurusunda başarılı bulunan Seydikemer, Ula, Ortaca ve Milas İlçe Milli eğitim müdürlüklerinin projelerinin sözleşmeleri imzalandı. Sözleşme törenine Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, GEKA Muğla temsilcisi ve okul müdürleri katıldı.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, daha önce 4 projenin GEKA tarafından desteklendiğini, şimdi de 4 projenin daha doğrudan destek programı kapsamında destek almaya hak kazandığını söyledi. Kırbaç, “Bu desteklemeler kurumumuzun gelişimine büyük katkı sağlayacak. GEKA’ya gönderilen projelerin hepsi de önemli. Nitelikli eğitimcilerin yetişmesine vesile olacak. Proje hazırlanmasında büyük emek veren müdürlüğümüz çalışanlarına ve eğitim camiasının gelişimine katkı sağlayan Güney Ege Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

GEKA’dan teknik destek almaya hak kazanan projelerden Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Proje döngüsü yönetimi eğitimi”, Ortaca İlçe Milli eğitim müdürlüğü “Geleceği inşa etmek”, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Okul Yöneticilerine ‘Yönetimde koçluk eğiti”, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de “”Okul öncesi öğretmenlerine Montessori Eğitim” verilmesini amaçlıyor.

Yaklaşık 60 bin TL tutarındaki teknik destek projesi Ortaca, Milas, Seydikemer ve Ula İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile GEKA Muğla Ofis temsilcisi arasında imzalandı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.