Gaziler kanlarını, önce vatan toprağına şimdi millete verdiler

Muğla Harp Malulü ve Gazileri Derneği tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. Kanlarını, önce vatan toprağı için veren gaziler şimdi de millet için verdiler.Batuhan AltınGaziler günü nedeniyle Muğla Harp Malulü ve Gazileri...

Gaziler kanlarını, önce vatan toprağına şimdi millete verdiler

Muğla Harp Malulü ve Gazileri Derneği tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. Kanlarını, önce vatan toprağı için veren gaziler şimdi de millet için verdiler.

Batuhan Altın

Gaziler günü nedeniyle Muğla Harp Malulü ve Gazileri Derneği tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.

Muğla Kızılay Kan Bağış Merkezinde bir araya gelen gaziler, önce vatan toprağı için verdiklerini kanları şimdi millet için verdiler.

Gün boyu devam eden kan bağışı kampanyasına kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, şehit aileleri, sivil toplum örgütleri,üniversite öğrencileri ile vatandaşlar tarafından da destek verildi.

Biz bu vatan için kanımızı döktük, gerektiğinde yeniden kan vermeye hazırız sloganıyla kan bağış kampanyasının bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirten Muğla Harp Malulü ve Gazileri Derneği Başkanı Sezai Kanlıyer; “Gaziler olarak yaralandığımız dönemde kan ihtiyacını bizzat yaşarak gördüğümüz için toplumda da duyarlılık oluşturmak maksadıyla kan bağış kampanası düzenledik. Canımızı vatandan esirgemedik. Toplum sağlığı içinde kanımızı her daim bağışlamaya hazırız. Bir damla kan bazen vatan bazen de can kurtarır. Bağışlayacağımız bir ünite kan da can kurtarır. Bize destek olan başta sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.