Futbolda İletişim anlatıldı

Menteşe Belediyesi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi’nin konuşmacı olarak katıldığı...

Futbolda İletişim anlatıldı

Menteşe Belediyesi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Futbolda İletişim’ konulu söyleşi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Futbolda İletişim konulu söyleşinin açılışında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, göreve başladıkları ilk günden itibaren her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını,

kısa zamanda Menteşe Belediyespor Kulübünü kurarak, geleceğin sporcularını yetiştirmeye başladıklarını belirtti. Başkan Gümüş, “Futbol milyonları peşinden sürükleyen en popüler en sevilen spor dalıdır. Futboldaki olumsuzlukların, kavgaların temel sebebi de iletişim eksikliğidir. Bu iletişim eksikliği futbola olan ilginin ve saygının da azalmasına sebep olmaktadır. Bir Kulübün Başkanından, teknik direktöründen, yardımcı antrenöründen, futbolcusuna kadar herkesin birbiriyle iyi anlaşması iyi iletişim halinde olması gereklidir. Aksi halde birbirini anlayamayan, sağlıklı iletişim kuramayan bireyler sadece futbolda değil hiçbir platformda başarı elde edemez. Bu söyleşi bu anlamda çok önem arz etmektedir. Menteşe Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza desteklerimiz ve projelerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Söyleşiye çok sayıda futbolcu ve MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi katılırken, TÜFAD Muğla Şubesi Başkanı Alaaddin Naganlu tarafından spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.