Fotoğraf Yarışmasının protokolü imzalandı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimiyle Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında başlatılan ve bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilecek olan Liselerarası Fotoğraf Yarışması’nın...

Fotoğraf Yarışmasının protokolü imzalandı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimiyle Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında başlatılan ve bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilecek olan Liselerarası Fotoğraf Yarışması’nın protokolü, Muğla Gazeteciler Cemiyeti ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı.

Proje, Muğla genelindeki liselerde okuyan öğrencilerin duygu ve düşüncelerini görsel sanat çalışmaları aracılığıyla sergileyebilmeleri, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak, geliştirmek ve gazetecilik mesleğine farkındalık yaratmak amacıyla düzenleniyor.

Bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilecek olan ve “Kadrajıma Takılanlar” temasıyla düzenlenen Liselerarası Fotoğraf Yarışması’nın protokolü, Muğla Gazeteciler Cemiyeti ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Bodrum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummuhan Yurt, Bodrum Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Fikret Hıdır, Milli Eğitim görevlileri ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, göreve geldikleri 2015 yılında eğitsel projelere önem vermeyi kendilerine şiar ederek çalışmalarına yön verdiklerini ifade etti.

Muğla Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de konuşmasında, eğitimin söz konusu olduğu konularda, kurumlar arası ilişkilerin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından projenin protokolü, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut arasında imzalandı.

Seçici kurulun değerlendirmeleri sonucu dereceye giren öğrenciler, Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından fotoğraf makineleriyle ödüllendirilecek. Yarışmaya katılarak, değerlendirilen eserler, Nisan ayında düzenlenecek ödül töreninin ardından, Muğla Sınırsızlık Meydanında ve ilçelerde sergilenecek.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.