Fok Sergisi açıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü Muğla Şubesi ve Aktel Mühendislik tarafından Kaş’tan Bodrum sahillerine kadar yapılan çalışmaların yer aldığı Akdeniz Foku fotoğraf sergisi Fethiye’de açıldı.Fethiye’de...

Fok Sergisi açıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü Muğla Şubesi ve Aktel Mühendislik tarafından Kaş’tan Bodrum sahillerine kadar yapılan çalışmaların yer aldığı Akdeniz Foku fotoğraf sergisi Fethiye’de açıldı.

Fethiye’de orman işletme müdürlüğü salonunda Akdeniz Foku yaşam alanlarının korunması için gerçekleştirilen çalıştaya ek olarak bu fotoğraf sergisinin açıldığı bildirildi. Akdeniz foku fotoğraf sergisi açılışına Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Osman Malkoç, Muğla Şube Müdürü Somer Kırker, AK-TEL Mühendislik Haydar Karacan’ın yanı sıra Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden Hidrobiyolog Burak Ali Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Biyolog Halit Filiz, Su Altı Araştırmalar Derneği Başkanı Nesimi Ozan Veryeri’ de katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Fotoğraf sergisinin 2 gün açık kalacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.