Final kupalara ambargo koydu

Özel Final Lisesi Basketbol Takımı 3. Yılında 3.Kupayı da okuluna kazandırdı. Muğla İl Finalinde Fen Lisesini 110-41 mağlup eden Özel Final Basketbol Takımı, geçen yıl kıl payı kaçırdığı bölge şampiyonluğunu bu yıl...

Final kupalara ambargo koydu

Özel Final Lisesi Basketbol Takımı 3. Yılında 3.Kupayı da okuluna kazandırdı. Muğla İl Finalinde Fen Lisesini 110-41 mağlup eden Özel Final Basketbol Takımı, geçen yıl kıl payı kaçırdığı bölge şampiyonluğunu bu yıl Muğla’ya getirmek için Muğla’yı Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

3 Yıldır liselerde şampiyonluğu kaptırmayan Final Lisesi Basketbol Takımı bu sene de tüm maçlarını farklı kazanarak namağlup İl Şampiyonluğunu elde etti. Karşılaşma sonunda düzenlenen törende Kupasını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mutlu Uzun ve Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Paçalı'nın elinden alan takım şampiyonluk geleneğini bozmadı.

Maçtan sonra soyunma odasına gelen Muğla Özel Final Lisesi Müdürü Ali Çoşkun, Antrenör Tuğberk Maviş ve oyuncuları tek tek tebrik ederek ödüllendirdi. Kurulduğu yıldan bu yana basketbol da kupayı kimseye bırakmayan Özel Final Lisesi oyuncularına bir hafta izin verildi.

Bir haftalık iznin ardından çalışmalara başlayacaklarını belirten Özel Final Lisesi çalıştırıcısı Tuğberk Maviş bu sene hedeflerinin Bölge Şampiyonluğu olduğunu söyleyerek; “Şampiyonluk kupasını kazandıran, istediğimi parkelere yansıtan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu konuda bizlere her zaman yeni ufuklar açan desteklerini her an yanımızda hissettiğimiz Menteşe Özel Final Lisesi Müdürümüz Ali Çoşkun'a ve Okul Kulüp iş birliğinin en güzel örneğini sunan kulübümüz Ormanspor Başkan ve Yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.