Feyzioğlu’ndan örnek davranış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, bir program için geldiği Muğla dönüşü, uzun süre Yatağan Baro Temsilciliğinde görev yaptıktan sonra rahatsızlığı sonucu malulen emekliye ayrılan Ethem Özdemir’i...

Feyzioğlu’ndan örnek davranış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, bir program için geldiği Muğla dönüşü, uzun süre Yatağan Baro Temsilciliğinde görev yaptıktan sonra rahatsızlığı sonucu malulen emekliye ayrılan Ethem Özdemir’i beraberinde Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun ile birlikte gelerek ziyaret etti.

Ethem Özdemir’e geçmiş olsun deyip yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden, Feyzioğlu, Ethem Özdemir’in eşi Zümrüt Özdemir, annesi Muazzez Özdemir, Ablası yeşim Özdemir, kayınpederi Mehmet Savaş, yakınları Sadık Özdemir ve Deniz Çelik ile bir süre sohbet etti.

Yaptığı ziyareti sosyal medyada paylaşan Feyzioğlu şu ifadeleri kullandı: “ Yatağan temsilciliğimizin göz bebeği memurumuz Ethem kardeşimiz. Daha 35 yaşında. Hızla ilerleyen hastalığı sebebiyle önce yürüme yeteneğini kaybetti. Şimdi de kollarını zor kaldırıyor. Yine de hayat dolu. Ailesi nasıl güzel, nasıl sevgi dolu anlatamam. Allah şifasını versin .”

Ethem Özdemir’in eşi Zümrüt Özdemi ziyarettin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek; “‘Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, beraberinde Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun ile birlikte evimize gelerek ziyaret etmesi bizleri manevi olarak çok mutlu etti. Kendisi çok cana yakın çok sıcak kanlı. Özellikle hasta eşim son derece moral buldu çok teşekkür ediyoruz, ayaklarına yüreğine sağlık.”dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.