FETSO’dan Vali Çiçek’e ziyaret

Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Akif Arıcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Vali Çiçek ziyarette yaptığı konuşmada: “Fethiye ilçemizde ekonomimize...

FETSO’dan Vali Çiçek’e ziyaret

Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Akif Arıcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Çiçek ziyarette yaptığı konuşmada: “Fethiye ilçemizde ekonomimize katkı sağlayan ticaret erbabımızın bir organısınız.  Muhakkak güzel çalışmalar yapıyorsunuzdur ama bundan sonra bize görev düşecekse birlikte yapacağız. Fethiye Ticaret Odası’nın varlığı Fethiye’ye yapacağımız hizmetlerde bizim için avantajdır. Ticaret odamızın, kamu kurum ve kuruluşları ile ortak projeleri olduğunda ilişkilerin en iyi şekilde kurulması konusunda bizlere görev düşmesi halinde biz her zaman yanınızda oluruz.” dedi.

Zamanla Fethiye’yi daha iyi tanıyacağını söyleyen Vali Çiçek: “İlerleyen günlerde güzel bir iletişim sağlayacağımıza inanıyorum. Sektör bazında odanıza bağlı üreticiler ve işadamlarının daha iyi kazanç elde etmesi, işlerini büyütmesini temenni ediyorum. Eğer işletmelerimiz ve şirketlerimiz kazanırsa devletin ekonomisi güçlü olur. Muğla’da o potansiyel var. Sadece turizm olarak düşünmemek lazım. Fethiye’yi baz alırsak birincil sektör olarak turizmi düşünebiliriz ama onun yanında tarım ve taşımacılık sektörünü de değerlendirmeliyiz. Diğer yandan alternatif turizm faaliyetleri nasıl yapılabilir bunu ortak akılla düşünmeliyiz.” diye konuştu.

Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Akif Arıcan ise yaptığı konuşmada: “Sayın Valim ilimize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Odamızın pek çok konuda sürekli takip ettiği projeleri var. Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışıyoruz. Odamız 1901 yılında kurulmuş, köklü bir kuruluş. Oda olarak bugüne kadar Babadağ Teleferik Projesi, Kayaköy’ün turizme kazandırılması, Fethiye Kruvaziyer Limanı Projesi, Fethiye’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin açılması, Babadağ’da 1200 rakımlı yamaç paraşütü pistin hizmete girmesi gibi ilçemiz ve ilimiz için çok önemli projelerin bazılarını hayata geçirirken, bir kısmı için çalışmalarımıza halen devam ediyoruz. Sayın Valim, bundan sonra desteğinizle birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.