FETÖ’cüleri kaçıran şebeke yakalandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından kıyı şeridinden teknelerle insan kaçakçılığı yaptıkları ve FETÖ mensuplarını kaçırdığı ileri sürülen 6 kişi ev ve işyerlerinde düzenlenen operasyon ile yakalandı.Ortaca,...

FETÖ’cüleri kaçıran şebeke yakalandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından kıyı şeridinden teknelerle insan kaçakçılığı yaptıkları ve FETÖ mensuplarını kaçırdığı ileri sürülen 6 kişi ev ve işyerlerinde düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Ortaca, Dalaman ve Göcek kıyı şeridinden düzensiz göçmen kaçakçılığı ve son aylarda da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarını teknelerle İtalya ve Yunanistan’a kaçırdığı tespit edilen 6 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca düzensiz göçmen ve FETÖ üyelerini tekne ile yurt dışına kaçırdığı ileri sürülen 7 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dalaman ve Ortaca ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda E.G., S.C., T.A.H., H.K., O.C. ve E.K. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden B.A.’nın daha önce tekne ile düzensiz göçmen ticareti yaparken Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandığı ve tutuklu bulunduğu açıklandı.

Yakalanan şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilmeleri bekleniyor. (İHA)

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.