FETÖ zanlıları adliyede

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında kapatılan Cihan Haber Ajansının Muğla İl Temsilcisi K.A’nın da bulunduğu 7 kişi hakim karşısına çıkarıldı....

FETÖ zanlıları adliyede

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında kapatılan Cihan Haber Ajansının Muğla İl Temsilcisi K.A’nın da bulunduğu 7 kişi hakim karşısına çıkarıldı. Firari zanlı kadın S.A’nın da yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber Merkezi

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevkedildi. Bir kişinin firari olduğu, bir kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından, FETÖ/PDY'ye yönelik olarak 31 Mayıs’ta 5 ilde operasyon düzenlendi. Muğla, İstanbul, Samsun, Hatay ve Kütahya'da yapılan operasyonlarda, aralarında kapatılan Cihan Haber Ajansı Muğla İl Temsilcisi K.A'nın da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı, bir kişi ise aranıyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden doktor H.Ö’nün kontrol şartı ile serbest bırakıldığı bildirildi. Zanlılar K.A, K.Y, V.E, A.S, M.U. ve H.İ.Ç'nin nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ndeki işlemleri sürüyor. Operasyon kapsamında aranan firari kadın zanlı S.A'nın yakalanması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.