Fethiyeliler, komşularıyla iftar edecek

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda düzenlenen “Komşunla iftar et” kampanyası Türkiye gündeminden büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmışlardı. Kampanya bu...

Fethiyeliler, komşularıyla iftar edecek

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda düzenlenen “Komşunla iftar et” kampanyası Türkiye gündeminden büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmışlardı. Kampanya bu sene, ‘paylaşmak güzeldir’ temasıyla 5 Haziran Salı günü yapılacak. Sosyal proje için Başkan Saatcı, Fethiyelileri komşularıyla iftar etmeye davet etti.

“Paylaşmak güzeldir” sloganıyla 05 Haziran Salı gerçekleşecek olan ‘komşunla iftar et’ sosyal projesinde Ramazan ayında hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin sürdürülmesi, komşu ilişkilerinin daha da arttırılması amaçlanıyor.

05 Haziran Salı günü gerçekleşecek olan ‘Komşunla iftar et’ etkinliğiyle ilgili Fethiye Belediyesi sosyal medyadan da çeşitli duyurular yapmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Fethiyeliler Salı günü komşularıyla yaptığı iftar sofrasının fotoğrafını “www.facebook.com/fethiyedeiftar” sayfasında paylaşabilecek. Başkan Saatcı sosyal medya hesabından Fethiyelileri komşularıyla iftar yapmaya şu sözlerle davet etti; “Bir Fethiye Belediyesi geleneği olan 'Komşunla İftar Et' etkinliğimizin tarihi 5 Haziran Salı günü olarak belirlenmiştir. Komşularınızla paylaşacağınız iftar sofranızın fotoğraflarını Fethiye'de iftar sayfamızda paylaşmanızı bekliyoruz”

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.