Fethiye'de tokalaşma krizi

Fethiye ilçesindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında tokalaşma krizi yaşandı. Belediye Başkanı Behçet Saatcı, kabul töreninde CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu'nun elini sıkmadı.Fethiye İlçesinde Beşkaza...

Fethiye'de tokalaşma krizi

Fethiye ilçesindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında tokalaşma krizi yaşandı. Belediye Başkanı Behçet Saatcı, kabul töreninde CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu'nun elini sıkmadı.

Fethiye İlçesinde Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık beraberinde Garnizon Komutanı Personel Yarbay Cem Öztürk, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San kaymakamlık makamında kutlamaları kabul ettiler. Kabul törenine Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay, Fethiye Muharip Gaziler ve şehit aileleri yardımlaşma derneği başkanı Süleyman Şahin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldılar. CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Kaymakam Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Cem Öztürk'ü tebrik edip ellerini sıktıktan sonra Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın bayramını kutlayıp elini uzattı. Ancak Saatcı, uzatılan eli sıkmadı.

Saatcı hakkında açıklamalarda bulunmuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Fethiye’de son günlerde yaşanan "su fiyatı" tartışmalarıyla ilgili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın, şark kurnazlığı yaparak kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini ileri sürmüştü. Ayrıca Kullukcu Behçet Saatcı’nın bir belediye meclis üyesinin FETÖ operasyonları kapsamında gözaltında olduğunu iddia etmişti. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da sosyal medya hesabından sert şekilde cevap vermişti.

Saatcı karşılık vermişti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu'ya sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada; “Pavlov psikolojisiyle hareket edip, durumdan vazife çıkarmaya çalışan zavallı bir şahsiyet aklınca bizi karalayacak. Bak biçare; şu an tüm abone kayıtları, belgeler MUSKİ’nin elinde yani 2014 yılından önce yaptığımız ne varsa elinizde. Yaptığın iş gereği adliyenin yolunu bilirsin. Git gereğini yap. Bir meclis üyesinin gündemdeki soruşturma ile ilgili olarak gözaltına alınması ve bu yolla tarafımıza ulaşma gayreti, zavallı bir akıl ürünüdür. Makam, mevkii için, mesleğinin ahlaki kurallarına hiçe sayan, masumiyet ve cezaların şahsiliği prensibini çiğneyen, kendi çıkarları için insanlara her türlü iftirayı atan, çaresizlikten ne yapacağını şaşıran zavallıların sözcülüğüne savunan zat, unutma ki, şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır dedi. Ne kadar çırpınırsanız çırpının. Beşkaza kamuoyu neyin ne olduğunun farkında. Senin de kimlerin sözcülüğünü yaptığını elbet bu halk biliyor. Yaşadığınız, ekmeğini yediğiniz Fethiye’nin çıkarları yerine, siyasi çıkarlarını gözeten, Beşkaza’nın menfaatlerini kişisel çıkarlarına tercih eden, tavırlarınızın cevabını, elbet zamanı gelince saygıdeğer Fethiyeliler verecektir. Yaptığınız her türlü karalama ve ahlaki değerden yoksun iftiralar, Fethiyelilerin pahalı su tükettiği gerçeğini değiştirmeyecektir. Azıcık aklınız var ise, yaptığınız yanlışlardan dönersiniz. Yanlıştan dönmek de elbette bir erdemdir” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.