Fethiye’de sezon temizliği

Fethiye Belediyesi temizlik işleri personeli turizm sezonu öncesi cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışması yaptı. Fethiye çarşı caddesinde yollar trafiğe kapatılırken yaklaşık 50 personel ve 3 yıkama aracı gece yarısı...

Fethiye’de sezon temizliği

Fethiye Belediyesi temizlik işleri personeli turizm sezonu öncesi cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışması yaptı. Fethiye çarşı caddesinde yollar trafiğe kapatılırken yaklaşık 50 personel ve 3 yıkama aracı gece yarısı saat: 04.00 itibariyle başladığı çalışmalarda sokakları pırıl pırıl yaptı. İnşaat çalışmalarının sona ermesiyle aynı çalışmanın Göcek ve Ölüdeniz’de de yapılacağı öğrenildi.

2015 turizm sezonu öncesi baştan aşağı yıkanan şehirde vatandaşlar durumdan oldukça memnun kaldı. Geçtiğimiz günlerde kilit parke aralarına atılan kumlar nedeniyle Fethiye'nin cadde ve sokaklarında tozdan dolayı vatandaşlar şikayetlerini dile getirmişti. Özellikle bu kış yağmurlar sonrası parkelerin altındaki kumların azaldığını dile getiren Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ, bu çalışmanın yapılmaması durumunda sezonda parkelerin çok fazla çökmesine neden olacağını kaydetti. Karacadağ, “Bu seneki yağmurlardan dolayı parke altlarında çok fazla kum boşalmıştı. Esnafımızdan hem özür diliyoruz hem de gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sene kumlama çalışmasını fazla yapmak zorunda kaldık. Çünkü yaz sezonunda parke altı tamamen boşalmaya başlamıştı, bundan dolayı çok ciddi sıkıntı yaşayacaktık. Hem yağışlardan dolayı hem altyapı durumumuzdan dolayı arkadaşlarımızla birlikte pazar günü trafiğin daha rahat olmasından dolayı fırsat bildik, bütün Fethiye Belediyesi çalışanları olarak, temizlik işleri müdürümüz, şeflerimiz hepsi burada, şuanda yıkama çalışmasını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Göcek ve Ölüdeniz’de de inşaatlar bekleniyor.

Başkan Yardımcısı Karacadağ, çalışmaların Ölüdeniz ve Göcek’te de yapılacağını söylerken, “2 gecedir saat 4:00'den beri arkadaşlarımız makinalarla süpürme yaptılar, sezon önce Fethiye Belediyesi üzerine düşen görevi yerine getirdi. Bütün bölgelerimizde temizlik çalışması olacak ama çarşı merkezimizde özellikle parkelerden kaynaklı kumlama yapıldığı için esnafımız birazcık daha mağdur olmuştu, bu nedenle önceliği buradan başlattık” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.