Fethiye’de gürültüye izin yok

Fethiye’de turizm sezonu öncesinde işletmelerde gürültü denetim ve bilgilendirme çalışmaları Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.Fethiye Belediyesi...

Fethiye’de gürültüye izin yok

Fethiye’de turizm sezonu öncesinde işletmelerde gürültü denetim ve bilgilendirme çalışmaları Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü her turizm sezonunda uyguladığı gibi ses, gürültü denetim ve bilgilendirme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar kapsamında sezon içinde olumsuz bir durum ile karşılaşmamak adına belediyemiz meclis salonunda orkestralara, paspatur çarşısı ve çalış esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenirken, konu hakkında gerekli bilgilendirme ve uyarılar sezon öncesi yapıldı.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi yönetmeliği kapsamında,  Fethiye ve mahallelerinde müzik yayını (dijital olarak her türlü yükseltilmiş ses) yapan işletmelere yerinde yapılan kontrol ve denetimler kapsamında işletmelerin gerekli izin belgelerini alıp almadığı ve belgelerini alan işletmelerin yönetmelik kapsamına uygunluğu denetlendi. Yeni açılan işletmeler Belediye ekiplerince bilgilendirilirken, mevcut faaliyetine devam etmekte olan işletmelere de ilgili mevzuatlar kapsamında gerekli işlemleri yapıldı.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.