“Fethiye ranta ve betona teslim olmamış!”

TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen, Güral Porselen’in sahibi, KUTSO Başkanı Nafi Güral, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Türkiye’nin önemli işadamlarından birisi olan Güral,...

“Fethiye ranta ve betona teslim olmamış!”

TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen, Güral Porselen’in sahibi, KUTSO Başkanı Nafi Güral, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Türkiye’nin önemli işadamlarından birisi olan Güral, ilçeyi gezip gördüğünü, Fethiye’nin ranta ve betona maruz bırakılmadığından dolayı sevindiğini dile getirerek, gazetecilere “Bu bölgenin yaşayan efsanesi Behçet Saatcı’dır” ifadesini kullandı.

“Saatcı Fethiye’nin yaşayan efsanesidir”

Yerel belediyeciliğin öneminden bahseden Nafi Güral, Başkan Saatcı ile samimi bir şekilde sohbet etti. Kütahya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı olan Nafi Gürol, Fethiye’nin yıllar önceki halinden eser olmadığını ve Fethiye’nin bu denli güzel bir turizm kenti olmasında Behçet Saatcı’nın imzası olduğuna değindi. Fethiye ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Güral, Fethiye’yi gezdiğini belirterek, “Diğer turizm kentleri gibi Fethiye ranta ve betona teslim olmamış. Burada Behçet Saatcı’nın olması büyük bir faktör. İnternet bilgi kaynağıdır. Behçet Saatcı ismini yazıp, kendisinin hayatını okuyanlar, Başkanın yaşayan bir efsane olduğunu görürler. Zaten yakından tanıyanlarda Sayın Başkana hayran oluyorlar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Kendisinin ziyaretinden onur duydum. Türkiye bu tip büyüklerimiz sayesinde ilerleyecek. Özel sektörün başarısı ülkemizin başarısıdır. Biraz önce söylediklerinden dolayı teşekkür ediyorum, içlerinden dersler çıkaracağımızı da ayrıca belirtiyorum. Kendisine ve ailesine sağlıklı, başarılı uzun ömür diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.