Fethiye Belediyespor’dan bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda Fethiye Belediyespor sporcusu Can Yaşar, altı rakibini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonası’na 61 takımdan 650 sporcu...

Fethiye Belediyespor’dan bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda Fethiye Belediyespor sporcusu Can Yaşar, altı rakibini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonası’na 61 takımdan 650 sporcu katıldığı öğrenildi. Eleme usulü yapılan yarışmalarda Türkiye Şampiyonu Fethiye Belediyespor sporcusu Can Yaşar oldu. Finalde rakibini nakavt ederek şampiyonaya damga vuran Yaşar, ilerleyen aylarda milli takım formasıyla Türkiye’yi temsil etmek istediğini söyledi.

“Milli sporcularımızın sayısı artıyor”

Şampiyona sonrası sporcularını kutlayan Fethiye Belediyespor Muaythai antrenörü Ali Yorgun, “Karşılaşmalarda sporcularımız üstün başarı sağladı. Sporcularımızdan Can Yaşar büyük bir başarıya imza atarak, tüm rakiplerini eledi ve Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda sporcularımızdan Nejla Kocaman milli sporcu olduğuyla ilgili belgesi geldi. Aynı zamanda sporcularımızdan Işıl Gülşah Gül Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi balkanlardaki turnuvada temsil edecek. Bir diğer sporcumuz Buse Kezban Genç ise, Avrupa Kupası’nda ülkemizi temsil eden isim olacak. Yıl içerisinde Milli Takımımıza sürekli sporcular gönderiyoruz. Ben bu spora gönül vermiş tüm gençlerimizi Belediyespor’a bekliyorum. Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın da dediği gibi, gençlerimize şans verilince yapamayacakları hiçbir şey yok. Alınan başarılar sonrası takımımıza da yüksek sayıda katılım oluyor. Bu da bizleri sevindiriyor. Gençlerimizi spor yapmaya bekliyor, bu başarı da emeği geçen Kulüp Başkanımız Mustafa Ferizcan ve desteğini hep yanımızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum. Sporcularımızı ve ailelerini tek tek kutluyorum. İnşallah başarılarımız sürecek ve Fethiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.