Fethiye Belediyesi’nden örnek uygulama

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi engelli kadrosundaki personel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı ziyarette her yıl 3 Aralık’ta verilen bir maaş...

Fethiye Belediyesi’nden örnek uygulama

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi engelli kadrosundaki personel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı ziyarette her yıl 3 Aralık’ta verilen bir maaş ikramiyenin bu yıl da verileceğini belirtti.

Engellilere verdiği destekle bilinen Fethiye Belediyesi, engelli personellerini de unutmayarak, her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde birer maaş ikramiye müjdesini personellerine verdi. Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “Biz sizlerin takım ruhuyla çalışmanızdan, birlik ve beraberliğinizden mutluluk duyuyoruz. Bizim de şuradan dışarıya çıktından sonra merdivenden düşüp, sakatlanıp, engelli olabiliriz. Bu hiçbir zaman hayatın sonu olduğu anlamına gelmiyor. Birçok belediye 3-4 ay önceden kalan maaşlarını öderken, arkadaşlarımız sizlere birer maaş ikramiye veriyor. Bu zor imkanlarda bunu gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Belediyemiz Engelsiz Masası’ndan çalışan aynı zamanda koyu Belediyespor Basketbol Takımı taraftarı Serkan Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdiler. Mutluluğunu paylaşan Serkan Yılmaz, işaret diliyle, yarın ki karşılaşmaya deplasmana destek için geleceğini ifade etti.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.