Felci Yücelen’de yendi

Geçtiğimiz yılbaşı gecesi trafik kazası geçiren ve kaza sonrası iki ayağı ve iki kolu tutmayan Durmuş İldam adlı vatandaş Yücelen Hastaneasi’ndeki tedavisi ve azmi sayesinde felci yendi.2013’ü 2014’e bağlayan gecede motosiklet...

Felci Yücelen’de yendi

Geçtiğimiz yılbaşı gecesi trafik kazası geçiren ve kaza sonrası iki ayağı ve iki kolu tutmayan Durmuş İldam adlı vatandaş Yücelen Hastaneasi’ndeki tedavisi ve azmi sayesinde felci yendi.

2013’ü 2014’e bağlayan gecede motosiklet ile seyir halinde iken kendisine bir otomobilin çarpması sonucu felc olan Durmuş İldam (43) adlı vatandaş azmi ve Muğla Özel Yücelen Hastanesi’ndeki tedavisi sonrası tekrar yürümeye ve kollarını kullanmaya başladı.

Karabörtlen Köyünde yaşayan Durmuş İldam, yılbaşı gecesi trafik kazası geçirdi. Durmuş İldam’a motosiklet ile seyir halinde iken arkadan gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil çarptı.  Kaza sonrası bir hastanenin acil servisine başvuran İldam'a hiçbir şeyin yok denilerek eve gönderildi. Fakat eve döndükten sonra hiç şikayetleri geçmeyen İldam, üç gün sonra tekrar aynı hastaneye gitti ve  bu sefer boynunda kırık tespit edilerek  ameliyata alındı.

Ameliyattan sonra kendisine fizik tedavi ve rehabilitasyon önerilen İldam, bu tedavisini Muğla Özel Yücelen Hastanesi’nde yaptırmaya karar vererek tedavisine burada başladı. Hastaneye başvurduğu sırada iki kolu, iki bacağı hiçbir şekilde tutmayan İldam, azimle felci yendi. Hastanemde son seansını alan İldam; “ Hayatta olmam bile benim için mucize, bu mucizeye yürekten inandım, kendimi Yücelen'in marifetli elleri olarak tanımlanan fizik tedavi ekibine teslim ettim. 154 gün boyunca benimle birlikte bıkıp, usanmadan, bana yardımcı olan herkese özellikle güleryüzlü fizyoterapistim Yasemin Hanıma çok teşekkür ediyorum. Kaza hayatımın felci değil hayatımın dönüm noktası oldu ” diyerek tekrar sağlığına kavuşmanın mutluluğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.