Eski Bakandan Saatcı’ya ziyaret

Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Saatcı’yı övgüyle anlatan Akcan, “Her olumsuzluğa rağmen Behçet kardeşimin yeniden seçilmesi, halkımızın...

Eski Bakandan Saatcı’ya ziyaret

Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Saatcı’yı övgüyle anlatan Akcan, “Her olumsuzluğa rağmen Behçet kardeşimin yeniden seçilmesi, halkımızın kendisini benimsemiş olduğunun göstergesidir” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Saatcı, eski Bakan Abdülkadir Akcan’ın kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyeti dile getirdi. Saatcı, “Tadı damağımızda kalan bir çalışma dönemi olmuştu. Eksik olmasın o zamandan itibaren de kopmadık. Bu bölgelere gelmiş, bizi ziyarete geldi. Bu da onun adamlığını gösteriyor. Çok sevdiğimiz, saydığımız bir kardeşimiz” dedi.

“Her türlü olumsuzluğa rağmen”

Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan ise, “Behçet beyin başkanlığı sırasın da benimde bakanlığım sırasında Muğla için neler yapabiliriz? Gelen projeleri hep destekleme çabası içerisinde olduk. Bu anlamda Fethiye’ birçok katkımız oldu. Behçet Saatcı kardeşimiz başarılı bir belediye başkanıdır. Bunun sonucunu zaten tekrar tekrar halkın her şeye rağmen bütün olumsuzluğa, sıkıntıya rağmen yeniden seçilmesi, halkımızın kendisini benimsemiş olduğunu ve doğru işler yaptığını gösterir. Kimse kimseyi boşu boşuna taşımaz. Hizmet edenler eğer hizmetlerinde aktiflerse ancak o zaman kamuoyunda kabul görürler” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.