Esençayspor Gümüş’ü ziyaret etti

Muğla Valilik kupasında mücadele eden Esençaysporlu futbolcular, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler ve Başkan Gümüş’e 48 numaralı Esençayspor forması hediye ettiler.19. Geleneksel Muğla...

Esençayspor Gümüş’ü ziyaret etti

Muğla Valilik kupasında mücadele eden Esençaysporlu futbolcular, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler ve Başkan Gümüş’e 48 numaralı Esençayspor forması hediye ettiler.

19. Geleneksel Muğla Valilik kupasında mücadele eden Esençaysporlu futbolcular, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Esençay Muhtarı Niyazi Orhan ve Esençayspor futbolcuları hemşerileri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e 48 numaralı Esençayspor forması da hediye ettiler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,  Esençaysporlu futbolculara ve Esençay Muhtarı Niyazi Orhan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gümüş; “ Valilik kupasında mücadele eden doğduğum toprakların takımı Esençayspor’umuza ve turnuvaya katılan tüm takımlara yürekten başarılar diliyorum. Ayrıca ziyaretleri için muhtarıma ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.