Erol Günaydın İstanbul’a sevkedildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanan Erol Günaydın'ın tedavisine İstanbul’da devam edilecek.Bodrum'da kızı Ayşe Günaydın ile yaşayan ünlü oyuncu, 24 Ağustos'ta hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı....

Erol Günaydın İstanbul’a sevkedildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanan Erol Günaydın'ın tedavisine İstanbul’da devam edilecek.

Bodrum'da kızı Ayşe Günaydın ile yaşayan ünlü oyuncu, 24 Ağustos'ta hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. 7 gün yoğum bakım ünitesinde kalan Günaydın, daha sonra servise çıkarılmış ve 4 günlük burada tedavi görmüştü. Taburcu olacağı gün yeniden rahatsızlanıp yoğum bakıma alınan ve şuurunu kaybeden Erol Günaydın, bu süreden beri tedavi gördüğü hastaneden saat 23.30 civarında ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Günaydın'ın tedavisine, İstanbul'da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde devam edilecek.

Usta oyuncuyu kızları Ayşe, Günfe ve Fatoş Günaydın uğurladı. Gözyaşları içinde babalarını ambulansa bindiren kızları, İstanbul’a gideceklerini ve babalarını yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Günaydın’ın doktoru Yusuf Babayiğit, Sağlık Bakanlığı'ndan bir yetkilinin kendilerini aradığını belirterek, “Hava koordinasyonu ile ilgili bir doktor bey aradı. Erol Günaydın’ın durumundan Bakanlığın ve Başbakanımızın bilgisi olduğunu söyledi. Bana sadece 40 dakika önce uçağın ayarlandığını ve havalimanına ineceğini söylediler. Erol Günaydın’ın hastalığı ve problemleri devam ediyor. Ekstra eklenmiş bir sıkıntı yok. Umarım İstanbul’da tedavisi davam eder. Bizleri ve sevenlerini üzmez” dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.