“Ermeni Soykırımı iddiası emperyalist bir yalandır”

Vatan Partisi Muğla İl Başkan Anıl Çağman Coşkun, sözde Ermeni Soykırımı iddialarının 100. Yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, soykırım iddialarının emperyalist oyunların bir yalanı olduğunu söyledi.Ermeni Soykırımı...

“Ermeni Soykırımı iddiası emperyalist bir yalandır”

Vatan Partisi Muğla İl Başkan Anıl Çağman Coşkun, sözde Ermeni Soykırımı iddialarının 100. Yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, soykırım iddialarının emperyalist oyunların bir yalanı olduğunu söyledi.

Ermeni Soykırımı yalanının 100.yılı nedeniyle Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı yapan Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Anıl Çağman Coşkun, açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

“Bugün emperyalistlerin Çanakkale'de vatanımıza saldırışlarının da 100. yılı. Topladıkları mazlum insanları üzerimize sürdüler. 24 Nisan 1915 Ermeni soykırımı değil, mazlumların ayağa kalkışının başlangıç günü. Bir emperyalistlerin 24 Nisan'ı var, bir de ayağa kalkan mazlumların 24 Nisan'ı var. Mazlum halkların bayraklarının göndere çekilmesi bizim İstiklal Savaşımız ile başladı. Bugün, 100 yıl önce hâlâ Ermeni soykırım yalanı ile savaş propagandası yapılıyor! Ey Obama, senin Washington'dan verdiğin beyanatların bir horozun ötüşü kadar değeri yoktur! Ermeni çeteleri mazlum milletlerin üzerine süren siz emperyalistlersiniz. Biz Ermeniler ile ekmeğimizi bölüştük, suyumuzu paylaştık. Ey emperyalist Amerika! Sen Ermeni, Kürt dostu değilsin! Sen mazlum milletleri birbirine kırdıransın. 1,5 milyon Iraklıyı çöle gömensin!" Ermenistan ilk Başbakanı da 'Emperyalistler bizi kardeşlerimiz Türklerin üzerine sürdü' diyor. Siz emperyalistler yaptınız bunu! Bütün Ermenileri bağrımıza basıyoruz. Obama 'büyük felaket'ten söz ediyor. Büyük felaket sizin yaptığınızdır. Mazlumların üzerine sürülmesidir büyük felaket. Bugün hâlâ devam ediyor küreselleşme savaşı. Biz haykırıyoruz: Türk - Ermeni kardeştir, Amerika kalleştir! Tüm insanlığa, tüm mazlumlara sesleniyoruz: Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır! Ve emperyalist Amerika'nın maskesini Taksim'den indiriyoruz. AİHM kararı nettir. 'Ermeni tehciri Yahudi soykırımına benzemiyor' dediler. Obama'nın gözüne sokuyoruz. Bir zamanlar Galileo'yu asmaya çalışan Papa'nın da gözüne sokuyoruz AİHM kararını. Avrupa Parlamentosu kendi kararlarını çiğneyemez. Biz hukuki düzlemde de emperyalistlerin yalanını yerle bir ettik."

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.