Erdoğan'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Silahlı Kuvvetler içerisinde bir grup tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.Erdoğan, tüm vatandaşları havaalanlarına...

Erdoğan'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Silahlı Kuvvetler içerisinde bir grup tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, tüm vatandaşları havaalanlarına ve meydanlara çıkmaya davet etti, “TSK içerisindeki bir grup, bazı girişimler içerisinde bulunmuştur. Girişimde bulunanlara gerekli cevap verilecektir. Bunlar hakkında tutuklama ve gözaltı kararları çıkmıştır. Cumhurun başı olarak tüm halkımızı şehir meydanlarına ve havaalanlarına sahip çıkmaya çağırıyorum. Milli iradenin karşısında hiç kimse duramaz. Milli irade olarak tankların karşısında durmasını biliriz. Milletimiz de milli iradenin yanında olacaktır” dedi.

Erdoğan, “Türkiye, Pensilvanya’dan yönetilecek kadar küçük bir ülke değildir. TSK içerisindeki bu küçük yapılanma gereken tavrı ve cezayı görecektir. Güçlenmenin olduğu bir dönemde bu tür girişimler kabul edilemez” diye konuştu.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.