Erdoğan: Yılan neredeyse başı ezilmeli

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’nin tatile girmesinin ardından Muğla’daki çalışmalarına hız verdi. Parti teşkilatlarıyla ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişarelere devam eden Erdoğan, Türk Eğitim-Sen...

Erdoğan: Yılan neredeyse başı ezilmeli

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’nin tatile girmesinin ardından Muğla’daki çalışmalarına hız verdi. Parti teşkilatlarıyla ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişarelere devam eden Erdoğan, Türk Eğitim-Sen Ortaca İlçe temsilciliğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Tür Eğitim- Sen’in Muğla’daki temsilcilerinin de katıldığı programa katıldı.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın da katıldığı, gündeme ilişkin değerlendirmelerin paylaşıldığı buluşmada 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Faaliyetlerini Araştırması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’na seçilen MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan gelişmeler hakkına bilgi verdi.

Son günlerde kamuda yaşanan görevden almalara da değinen Erdoğan; “Kurunun Yanında Yaş Yanmasın” uyarısında bulunarak “tahkikatların düzgün ve kimsenin hakkına girmeyecek şekilde yapılması gerekiyor” dedi. Süreci yakından takip ettiklerini ifade eden Erdoğan Celabrus’ta Türk Ordusunun desteği ile ÖSO’nun sürdürdüğü operasyonlara da değinerek “Fırat’ın doğusu veya batısı bizi ilgilendirmiyor. Siyasi bir açıklama yapacak da değilim. Yılan neredeyse başı ezilmeli Türkmen neredeyse, sivil neredeyse güvenliği ve refahı sağlanmalıdır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Bodrum İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Cengizhan Sancar ve Yönetim Kuruluna Hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunan Erdoğan’ın da katıldığı  Ortaca Türk Eğitim- Sen ‘in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türk Eğitim- Sen’in diğer ilçe temsilcilerinin de katıldığı istişare temalı buluşmasına Türk Eğitim- Sen Muğla İl Başkanı Mürsel Özata da katıldı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.