Engelliler Derneği Yönetimi Vali’yi ziyaret etti

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kariptaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaretten...

Engelliler Derneği Yönetimi  Vali’yi ziyaret etti

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kariptaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Çiçek: “Toplumumuzda her zaman engellilere yönelik bir farkındalık olmalı ve toplum olarak hep birlikte onlara hizmet etmeliyiz. Nasıl kimsesizin kimsesi olacaksak engellilerimizin de engelini ortadan kaldıracak bizleriz. Son yıllarda devletimiz pek çok alanda engellilerin hayatını ve sosyal yaşamını kolaylaştıracak çok güzel çalışmalar yaptı. Engellilerimizin hizmete erişimi daha da kolaylaşmalı. Hastaneye, toplantıya, seminere, herhangi bir etkinliğe gidebilmeli. Engellimizin hayatını kolaylaştıracak bazı altyapı eksikliklerinin giderilmesinde de sadece ilgili bakanlıklara değil derneklere ve vatandaşlara bazı görevler düşüyor. Çalışmalarınızı projelendirerek çeşitli fonlara başvurun. Bu şekilde derneklerimizi faal duruma getirebiliriz. Ben sizlerin her zaman yanındayım.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette yaptığı konuşmada yeni görevinde Vali Çiçek’e başarılar dileyen Çakıroğlu: “Sayın Valim, yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım ve Muğla’daki tüm engelliler adına ilimize  hoş geldiniz diyorum.  Derneğimiz 2007 yılında kuruldu. Muğla’daki görme, işitme, bedensel ve zihinsel engellilerin tek bir çatı altında toplamak amacıyla kurduk. Dernekteki arkadaşlarımızla engellilerimizi sosyal hayata taşımada güzel çalışmalarımız oldu. Engellilerimizin yaşama sevinçlerini artırmak için çeşitli etkinlikle elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.