Enes’in hedefi dünya şampiyonluğu

Yatağan’ın tek madalyalı Kick Boks ve Muay Thai sporcusu Enes Mermer hedef büyüttü. Enes çalışmalarını Avrupa ve Dünya şampiyonluğu için aralıksız olarak sürdürüyor. Bu sporlara 3 yıl önce başlamasına rağmen peşpeşe...

Enes’in hedefi dünya şampiyonluğu

Yatağan’ın tek madalyalı Kick Boks ve Muay Thai sporcusu Enes Mermer hedef büyüttü. Enes çalışmalarını Avrupa ve Dünya şampiyonluğu için aralıksız olarak sürdürüyor. Bu sporlara 3 yıl önce başlamasına rağmen peşpeşe büyük başarılar elde eden ve İl Birinciliği, Ege Bölge Birinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü bulanan Enes Mermer, çalışmalarını Hakan Düzgün nezaretinde sürdürüyor.

Aynı zamanda Mermer sektöründe çalışan Enes Mermer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Üç yıldır aralıksız sürdüğüm Kick Boks, Muay Thai sporuna çok seviyorum. Bu güne kadar, İl birinciliği, Ege Bölge birinciliği ve Türkiye üçüncülüğüm var. Hedefim daha çok çalışıp Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak. Şu an profesyonel maça hazırlanıyorum. Kick Boks, Muay Thai , hem özgüven açısından hem de kendimizi koruma açısından çok güzel bir spor herkesin bu sporu yapmasını tavsiye ediyorum . Yerimiz Yatağan Devlet Hastanesi  karşısındaki Oklu Büfenin alt katıdır. Bayanlar , Küçük Erkekler ,Genç Erkekler ve Büyük Erkekler olarak kurslar veriyoruz. Bu zamana kadar olan başarıları mı hocama ve destek olan Belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık’a borçluyum.”

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.