En Güzel Bahçeler seçildi

Menteşe Belediyesi’nin birincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe” Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 28 katılımcının katıldığı yarışmanın Ödül Töreni Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde...

En Güzel Bahçeler seçildi

Menteşe Belediyesi’nin birincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe” Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 28 katılımcının katıldığı yarışmanın Ödül Töreni Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde gerçekleşti.

Törene Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Jüri üyeleri ve yarışmacılar katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, törende yaptığı konuşmada, “Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz “En Güzel Bahçe” yarışması, ilçemizi daha güzel yapmak adına hayata geçirdiğimiz bir etkinlik. Bu etkinliğimiz tabi sizlerin katılımı ile daha da güzelleşiyor. Katılımlarınız sayesinde yeşili ve doğayı korumak, Menteşe’nin güzel dokusuna katkıda bulunmak adına sizlerde destek vermiş oluyorsunuz. Bizlerde ilçemizi daha da güzel yapmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız Belediye olarak başlattığımız yeşil alan sevgisini, sizlerin de katılımı ile devam ettirmek, arttırmak. Bu anlamda “En Güzel Bahçe” yarışmasına yapmış olduğunuz katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirmek istediğimiz “En Güzel Bahçe” yarışmamıza ilginin, her yıl artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ödül ve plaket törenine geçildi. Ödül ve Plaket töreninde “En Güzel Bahçe” yarışmasında Site, Bahçe ve Balkon dallarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

En Güzel Site Bahçesi dalında birinci olan İdeal 2 Apartmanını temsil eden Selçuk Gedikoğluna ve En Güzel Bahçe dalında birinci olan Ertem Demir’e tam altın, yeşil flama ve bahçe malzemeleri verildi. Yarışmada dereceye girenlere yarım, çeyrek altın ile bağ makası, eldiven ve çeşitli bahçe malzemeleri hediye edildi.

Ödül töreninde ayrıca yarışmaya yapmış olduğu katkılarından dolayı jüri üyesi TMMOB Peyzaj Mimarları Odasından İsmet Kamil Öner’e plaket takdim edildi.

Yarışmada dereceye girerek ödül alanlar şu isimlerden oluşuyor.

En Güzel Site Bahçesi:

1. İdeal 2 Apartmanı. Temsil eden Selçuk Gediklioğlu

2. Salman Apartmanı. Temsil eden Süleyman Tütüncü

3. Gümüş Evler Sitesi. Temsil eden Tamer Atan

En Güzel Bahçe:

1. Ertem Demir

2. Nazif Öskan

3. Ali Babur

En Güzel Balkon:

Bu kategoride 1’icnilik ve 2’inciliğe layık çalışma görülmezken, 3’üncülüğü ise Atiye İlter adlı vatandaşın balkon düzenlemesi kazandı.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.