Emniyet suç ve suçlularla mücadelede kararlı

Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler vatandaşları suç ve suçlularla mücadele konusunda bilgilendirmeye devam ederlerken, mücadele konusunda son derece kararlı olduklarını da gözler önüne seriyorlar.Muğla Emniyet Müdürlüğü...

Emniyet suç ve suçlularla mücadelede kararlı

Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler vatandaşları suç ve suçlularla mücadele konusunda bilgilendirmeye devam ederlerken, mücadele konusunda son derece kararlı olduklarını da gözler önüne seriyorlar.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşlarla yüz yüze görüşerek kendilerini suç ve suçlularla mücadele amacıyla bilgilendirmeye devam ediyorlar. Yüz yüze yapılan görüşmelerde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Muğla Emniyet Müdürlüğü katkılarıyla özel olarakhazırlatılan çeşitli el broşürlerini de vatandaşlara takdim eden polislerin mücadelede son derece kararlı oldukları da gözden kaçmıyor.

Muğla Polisinin suç ve suçlularla mücadele konusunda göstermiş oldukları duyarlılık ise Muğlalı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.