Emniyet Müdürü Bilen’in durumu iyiye gediyor

22 Temmuz’da Seydikemer’de Yörük Türkmen Şenliği’ne katılan Başbakan Binali Yıldırım’ın yol güzergâhındaki yol ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla gittiği Boğalar Mahallesinde aracı kaza yapan ve ağır yaralanan...

Emniyet Müdürü Bilen’in durumu iyiye gediyor

22 Temmuz’da Seydikemer’de Yörük Türkmen Şenliği’ne katılan Başbakan Binali Yıldırım’ın yol güzergâhındaki yol ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla gittiği Boğalar Mahallesinde aracı kaza yapan ve ağır yaralanan Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Cüneyt Bilen’in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Seydikemer Boğalar Yörük Türkmen Şenliğine katılımı öncesi çevre ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla bölgede bulunan ve kazada ağır yaralanan Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Cüneyt Bilen’in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Kaza sonrası önce Fethiye’deki Özel Letoon, ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Güvenlik Şube Müdürü Bilen, ameliyatlar sonrası çıktığı yoğun bakımdan sonra yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Türkiye’nin her kesiminden telefon ile geçmiş olsun dileklerini iletenlerin yanında Başbakanlık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçmiş olsun ziyaretine gelen Muğla Valisi Esengül Civelek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti Muğla Milletvekilleri, Van İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Muğla eski İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan’a teşekkür eden Bilen, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Hastane yönetiminin sağlık durumu ile yakından ilgilendiklerini açıkladı.

Ailesi ve akrabalarının hastanede yalnız bırakmadığı Güvenlik Şube Müdürü Cüneyt Bilen, kaza sonrası ziyaret eden, yakından ilgilenen ve telefon ile geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 976 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.