"Emlak vergileri yüzde 50 aşağı çekilecek"

Partisinin Marmaris ilçe teşkilatında konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni Marmaris Devlet Hastanesi'nin Şubat ayında temelinin atılacağını açıklarken, görüşmeleri devam eden Torba yasa ile emlak vergilerinin...

"Emlak vergileri yüzde 50 aşağı çekilecek"

Partisinin Marmaris ilçe teşkilatında konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni Marmaris Devlet Hastanesi'nin Şubat ayında temelinin atılacağını açıklarken, görüşmeleri devam eden Torba yasa ile emlak vergilerinin yüzde 50 aşağıya çekileceğini ileri sürdü.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Partisinin Marmaris İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Öztürk, Muğla’nın çöp, su ve otopark sorunun olduğunu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Muğla'ya davet ederek, “Gelsin yazın akmayan suyu, toplanamayan çöpü yerinde görsün. Aynı 90’lardaki İstanbul gibi. Böyle bir dönemde su probleminin çözülememiş olması çok düşündürücü” dedi.

"Şikayet edeceklerine işlerini düzgün yapsınlar"

Datça’ya, Bodrum’a Muğla’ya gidiyorsunuz su problemi var. Muğla’nın belirli saatlerinde su veriliyor. Aynı 90’lardaki İstanbul gibi. Böyle bir dönemde su probleminin çözülememiş olması çok düşündürücü. Marmaris’te su problemini yaşamıyoruz. Demek ki doğru işler yaptığınız zaman bir çok problemi çözmüş oluyorsunuz. Su problemini ayrıca çöp problemini çözemeyen bir yerel yönetim var. Marmaris’te çöp sorunu yaşamıyoruz. Şimdiki Belediye Başkanımız Ali Acar’ın da çok desteği var. Ancak rahmetli Karadinç döneminde yapılan bir takım doğru hamleler Marmaris’te sorunu çözüyor. Muğla’da üçüncü problem ise yol ve otopark problemi" dedi.

“Limanları ve İskeleler yerinde yönetilecek”

Öztürk, "Şimdi bakıyorsunuz Büyükşehir Yasa’sı ne kadar güzel bir yasaymış diyorlar. Marmaris’in limanını, Fethiye’nin iskelesini almaya çalışıyorlar. İnşallah biz Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda Marmaris’in Limanını da ve diğer şehirlerin kendilerine ait yerlerini yerinde yönetilmesini sağlayacağız” dedi.

Marmaris Devlet Hastanesinin temeli atılıyor

Marmaris için önemli olan konunun hizmet olduğunu dikkat çeken Miletvekili Öztürk, “Beldibin’de herkesin bildiği gibi bir hastane projemiz var. Geçtiğimiz hafta bakanımızla görüştük ve bakanımızın önünde. Projemiz bakanımız tarafından onaylandıktan sonra 15 Aralık'tan sonra Yatağan ve Marmaris Devlet Hastanelerinin ihalesi var. Projesi bitti ve teslim ihalesi yapılacak. Şubat sonu gibi de Marmaris Devlet Hastanemizin temelini atmış olacağız" dedi.

Emlak Yasası ile ilgili torba kanunda görüşmeler yapıldığını da belirten Öztürk, emlak vergilerinin %50 aşağıya çekileceğini belirtti. Öztürk, “Hiçbir yerel yönetim ben şu kadar emlak vergisi koydum diyemeyecek. 2018 yılında inşallah emlak vergileri düşürülmüş olacak” şeklinde konuştu. (İHA)

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.