El emekleri sergilendi

Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2016-2017 yılsonu sergisi düzenlenen görkemli törenle sergilendi. Açılışta konuklara köy yemekleri ikram edildi, kurslara başarıyla bitirenlere belgeleri verildi.Halk Eğitimi Merkezi...

El emekleri sergilendi

Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2016-2017 yılsonu sergisi düzenlenen görkemli törenle sergilendi. Açılışta konuklara köy yemekleri ikram edildi, kurslara başarıyla bitirenlere belgeleri verildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kursiyerler adına konuşan Tuğba Eşyar; “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü açtığı kurslar ve sosyal faaliyetleriyle bizlere çok şey kazandırmaktadır. Burada hem meslek öğreniyor hem aile bütçemize katkı yapıyor hem de dostluklar ediniyoruz. Bu hizmetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Örgün ve Yaygın eğitimde çok başarılı çalışmalar yaptıklarını belirten Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bülent Koçar; “Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak çok çeşitli kurslar açarak önemli görev üstleniyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimini sağlamak onlara bilgi ve beceri kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca İş Kurumu ile iş birliği kurslarımızla aile bütçelerine katkı yapmalarını sağlıyor diğer kurumlarla iş birliği içinde açtığımız kurslarla meslek edindirme ve belge almalarını sağlıyoruz. 2016-2017 eğitim öğretim yılında kurslarımıza 2 bini bayan olmak üzere 3 binin üzerinde vatandaş katıldı. Kurslarımıza destek olan Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek’ de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu çalışmalara katılan herkesi yürekten kutluyorum. Eğitim beşikte başlar mezarda biter. Dinimiz de ilim çin dede olsa arayın der. Bizler böyle bir milletin çocuklarıyız. Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar çok önemli. Özellikle 2 bin bayanın bu kurslara iştirak etmesi çok önemli. Ben emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Açılışa, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Şube Müdürü Ali Kaan Kutlu, Daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmalar gösteriler ve belge töreninin ardından serginin açılışı Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal ve diğer konuklarla yapıldı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.