Ekonomik Gelişmeler değerlendirildi

Prof. Dr. Ahmet Evin, MUTSO’da “2014 Yılı Türkiye ve Dünya Ekonomisine Genel Bakış ve Türkiye’nin AB Sürecindeki Son Durumu” konulu bir konferans verdi.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelere yönelik çalışmalarını...

Ekonomik Gelişmeler değerlendirildi

Prof. Dr. Ahmet Evin, MUTSO’da “2014 Yılı Türkiye ve Dünya Ekonomisine Genel Bakış ve Türkiye’nin AB Sürecindeki Son Durumu” konulu bir konferans verdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Evin 1MUTSO Hizmet Binasında bir konferans vererek MUTSO üyelerini ve üniversite öğrencilerini ekonomik gelişmeler ışığında bilgilendirdi. Prof. Evin’in “2014 Yılı Türkiye ve Dünya Ekonomisine Genel Bakış ve Türkiye’nin AB Sürecindeki Son Durumu” konulu konferansına başta MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Mehmet Dişcigil olmak üzere MUTSO üyeleri ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Bölümü öğrencileri katıldı.

Prof. Ahmet Evin’in ekonomik gelişmeler ışığında Türkiye-AB ilişkileri hakkında görüş ve araştırmalarını aktardığı konferansa yaklaşık 50 kişi katılırken, sunum sonrasında yer verilen soru-cevap bölümüne katılımın yoğunluğu konferansa olan ilgiyi ve katılımın etkinliğini ortaya koymuş oldu.

Konferans sonrasında Prof. Evin’e paylaştığı bilgiler ve aydınlattığı konular sebebi ile teşekkürlerini sunan Başkan Yardımcısı Dişcigil, MUTSO adına bir teşekkür plaketi takdim etti. Organizasyon çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.