Ege Yıldızları Sponsor Arıyor

Saraçoğlu Telekom Muğla Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü’ne Konyalı oyuncu Gül Delal Küçük transfer oldu. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan takım, sorunun çözümü ile ilgili olarak takıma bir araç alınması için...

Ege Yıldızları Sponsor Arıyor

Saraçoğlu Telekom Muğla Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü’ne Konyalı oyuncu Gül Delal Küçük transfer oldu. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan takım, sorunun çözümü ile ilgili olarak takıma bir araç alınması için sponsor arıyor.

Hokey sporunda başarı üstüne başarı kazanan Ege Yıldızları GSK’ya geçen yıl Süper Lig’de Kahramanmaraş Hokey forması giyen Konyalı oyuncu Gül Delal Küçük transfer oldu. Defans ve orta saha pozisyonlarında oynayan tecrübeli oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Ege Yıldızları GSK, 2 hafta sonra Türkiye Hokey Süper Ligi 2. Etap müsabakalarında Osmaniye’de Muğla’yı temsil edecek. Ege Yıldızları GSK’da 14 tane milli sporcu bulunuyor. Özellikle ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan takımın ulaşım sorununu çözmeye çalıştığı ve kulübe bir araç alımı ile ilgili sponsor arayışında olduğu öğrenildi.

Haber: Sevil Oluç

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.