Efsane yüzücü Marmaris’e geliyor

Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran ve ‘Man vs Ocean’ isimli kitabıyla tüm dünyada yankı uyandıran İngiliz açık su yüzücüsü Adam Walker, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında...

Efsane yüzücü Marmaris’e geliyor

Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran ve ‘Man vs Ocean’ isimli kitabıyla tüm dünyada yankı uyandıran İngiliz açık su yüzücüsü Adam Walker, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında düzenlenecek ‘AUDI Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’ için 2. kez Marmaris’e geliyor.

Aquamasters ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliği Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle 18-22 Mayıs tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek olan ‘Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’ geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzme sporunun efsane ismini ağırlayacak.

Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran İngiliz açık su yüzücüsü Adam Walker, şampiyona kapsamında Audi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ‘AUDI Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda kulaç atacak.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.