E-Belediye Sistemi Hizmete Girdi

Menteşe Belediyesi çağdaş teknoloji kullanımını başlatarak  “E-Belediye Sistemini” (Elektronik Posta Ödeme Sistemini) hayata geçirdi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Belediyemizden maksimum verim almak ve...

E-Belediye Sistemi Hizmete Girdi

Menteşe Belediyesi çağdaş teknoloji kullanımını başlatarak  “E-Belediye Sistemini” (Elektronik Posta Ödeme Sistemini) hayata geçirdi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Belediyemizden maksimum verim almak ve hizmet kalitesini arttırmak adına “E-Belediye Sistemi”ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,  daha önce uygulanan fakat Muğla Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi olması, Menteşe Belediyesi’nin yeni kurulması ile bir süreliğine hizmet dışı kalan e-belediye sistemini hizmete sunduklarını belirtti.

Başkan Gümüş e-belediye sistemi ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Belediyemizin hizmet kalitesini arttırmak adına çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Göreve geleli kısa bir zaman olmasına rağmen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına “E-Belediye Sistemi”ni hizmete sunduk. Menteşe Belediyesi’nde mükellef olan vatandaşlarımız oturdukları yerden dilerlerse evden, belediyemiz ile ilgili emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam vergisi gibi ödemelerini tüm bankaların kredi kartlarıyla 7/24 on-line olarak ödeyebilecekler. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi’nin www.mentese.bel.tr internet adresinde hizmet veren web sitesine giren Belediye mükellefi kişiler; site sayfasının ana menünün sağ üst köşesinde bulunan e-belediye hizmetlerine girerek işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Çağın gereksinimlerine göre vatandaşa en iyi, en kaliteli ve en kolay hizmeti vermek için çalışıyoruz.  Bu uygulama ile hizmeti vatandaşın ayağına götürdük. E-belediye ile işlemlerinizi artık kolay, hızlı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz.  Yeni uygulamamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.