DP adaylarını tanıtacak

Demokrat Parti(DP) Muğla İl Başkanı İsmet Köse bir açıklama yaparak 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Saat: 14:00’da Menteşe Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak olan milletvekili aday tanıtım törenine tüm halkı...

DP adaylarını tanıtacak

Demokrat Parti(DP) Muğla İl Başkanı İsmet Köse bir açıklama yaparak 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Saat: 14:00’da Menteşe Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak olan milletvekili aday tanıtım törenine tüm halkı davet etti.

Parti binasında düzenlenen açıklamaya DP Menteşe İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı, DP Muğla Milletvekili Adayı Zekai Alper ve partililer katıldı.

7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için teşkilatlarla birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden İl Başkanı İsmet Köse; “Bu çalışmalarımızın ilk adımı olan milletvekili aday tanıtım toplantımızı 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Menteşe Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde coşkulu bir şekilde hep birlikte yapacağız. Partimize gönül vermiş arkadaşlarımızı, değerli dostlarımızı ve tüm Muğlalı hemşehrilerimizi bu önemli günde yanımızda görmek bizlere güç katacaktır. Aday tanıtım toplantımızın Muğla’mız adına bir ‘Demokrasi Şöleni’ne dönüşmesi için hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, memleketin her köşesinden Muğla’ya gelen kendini bu coğrafyaya gönül veren dost ve kardeşlerimizi 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Saat: 14:00’da yapılacak olan milletvekili aday tanıtımımıza bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.