Domuz Gribine yakalanan vatandaş öldü

Yatağan ilçesinde yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile tedavi altına alınarak, daha sonra İzmir’e sevk edilen domuz gribi hastası, hayatını kaybetti.Kavak Mahallesi’nde ikamet eden Rasim Kaya (58), 4 Mart 2015 Çarşamba günü...

Domuz Gribine yakalanan vatandaş öldü

Yatağan ilçesinde yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile tedavi altına alınarak, daha sonra İzmir’e sevk edilen domuz gribi hastası, hayatını kaybetti.

Kavak Mahallesi’nde ikamet eden Rasim Kaya (58), 4 Mart 2015 Çarşamba günü halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle Yatağan Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Kulak burun boğaz servisinde tedavi gören hasta, daha sonra domuz gribi (H1N1) şüphesiyle İzmir’deki özel bir hastaneye sevk edildi. 20 Mart günü domuz gribi teşhisi konulan hasta, 24 Mart'ta saat 19.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Yatağan’da görülen domuz gribi vakasıyla ilgili bilgi veren Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, “Hasta ilk olarak 4 Mart 2015 Çarşamba günü yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile Yatağan Devlet Hastanemize başvurdu. Hasta burada yapılan tedavisinin ardından İzmir’deki özel bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanenin başhekiminden edinilen bilgilere göre, tedavisi süren Rasim Kaya dün saat 19.00 sıralarında hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.