Doğası ile Hayranlık Uyandıran Akyaka'nın En Popüler Otelleri

 Doğası İle Hayranlık Uyandıran Akyaka’nın En Popüler OtelleriEge Bölgesi’nde huzur dolu bir tatil için en uygun noktalar arasında yer alan Akyaka, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı bir beldedir. Marmaris ile Muğla şehir...

Doğası ile Hayranlık Uyandıran Akyaka'nın En Popüler Otelleri

 

Doğası İle Hayranlık Uyandıran Akyaka’nın En Popüler Otelleri

Ege Bölgesi’nde huzur dolu bir tatil için en uygun noktalar arasında yer alan Akyaka, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı bir beldedir. Marmaris ile Muğla şehir merkezi arasında Gökova Körfezi’nin bakir koylarında bir tatil olanağı sunmakta olan belde, 1988 yılında doğal sit alanı ilan edilmiş ve 2011 yılında Cittaslow ( Sakin Şehir ) seçilmiştir. Yeşil ile mavinin buluştuğu Akyaka’da Akdeniz iklimi etkileri görülmektedir. Yaz aylarının sıcak, kış aylarının ise ılık geçtiği ilçede yaz tatili sezonu uzun sürer. Doğanın kalbinde, sakin ve huzur dolu bir konaklama deneyimi için Akyaka hoteller ile ilgili detaylı bir inceleme yapabilir, size uygun olan tesisi seçebilirsiniz.

Mavi İle Yeşilin Eşsiz Uyumunu Sunan Baga Hotel Akyaka

Muğla’nın huzur veren doğası ile dikkat çeken noktası Akyaka’da keyifli bir tatil hizmeti sunan Baga Hotel Akyaka, Milas Bodrum Havalimanı’na 68 km ve Marmaris merkeze 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken tesis, şık ve kullanışlı 27 odasında konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı hizmeti sunan tesiste misafirler güne lezzetli bir kahvaltı ile başlangıcın ardından gün boyu en özel lezzetler için a la carte restoranı tercih etmektedir.

Özel kum – çakıl plajı ile Akyaka’nın berrak denizinden yararlanmanıza olanak sunan tesis bünyesinde ayrıca kumsalın hemen arkasında 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Eşsiz bir doğanın içinde huzur dolu anlar yaşayabileceğiniz tesis, dinlenmeniz ve rahatlamanız için SPA olanaklarına da sahiptir. Eğlenceli saatler içinse bisiklet, binicilik, rüzgar sörfü, dalış gibi zengin aktivite seçenekleri sunulmaktadır. Yetişkin oteli olarak hizmet veren Baga Hotel Akyaka, 13 yaş ve üzeri misafirlerini ağırlamaktadır. Sevdiklerinizle birlikte doğanın huzurunu lüks olanaklarla yaşamak için http://www.baga.com.tr/ ‘ye tıklayabilirsiniz.

Tatilinize Kusursuz Bir Deniz Manzarasının Eşlik Etmesini İsterseniz Filika Butik Otel

Akyaka’nın konumu ile dikkat çeken tesisleri arasında yer alan Filika Butik Otel, denize sıfır konumu ve misafirlerine özel iskelesi ile keyifli bir yaz tatili vadetmektedir. Ev konforunda konaklama birimlerine sahip olan tesis, oda kahvaltı konsepti ile konuklarını ağırlamaktadır. Bir yanınızda alabildiğine uzanan bir orman, diğer yanınızda ise masmavi bir denizin size eşlik edeceği tatilinizde huzur dolu anlar yaşayabilirsiniz. Yemyeşil bahçesinde gün boyu dinlenebileceğiniz tesis, lezzetli kahvaltıların yanı sıra en özel içecek seçeneklerini de denemenize olanak sunmaktadır. Akyaka’nın sessiz ve sakin atmosferini yaşamanız için özel olarak tasarlanmış olan Filika Butik Otel hakkında detaylı bilgi almak için tesisin web sitesi olan https://filika-butik-hotel.business.site/ adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Akyaka’nın En Eğlenceli Otelinde Kusursuz Bir Tatil Deneyimi İçin Yücelen Hotel

Yılın tüm yorgunluğunu eşsiz bir doğa ile iç içe geride bırakırken, zengin aktivitelerle eğlenceli anlar yaşayacağınız Yücelen Hotel, Muğla merkeze 26 km, Marmaris merkeze 34 km, Dalaman Havalimanı'na 70 km ve Bodrum Havalimanı'na 110 km mesafede yer almaktadır. Akyaka’nın her şey dahil hizmet sunan otelleri arasında yer alan tesis, misafirlerine gün boyu en özel lezzetleri açık büfe şeklinde servis etmektedir. Şık ve konforlu 141 oda, unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapmak için sizleri beklemektedir.

Denize sıfır konumda, Akyaka’nın kusursuz doğasını yaşatmakta olan Yücelen Hotel’in misafirlerine özel plajı bulunmaktadır. Plaj olanaklarının yanı sıra tesis bünyesinde 2 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz ve 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Yetişkin ve çocuk misafirlerin dolu dolu bir tatil geçirmesi için zengin seçeneklere sahip olan tesiste, su sporları, kara sporları, huzur dolu anlar için yoga seansları gibi hizmetlerin yanı sıra mini club hizmet vermektedir. Doğa ile bütünleşerek dinlenebileceğiniz tesiste bu deneyimi daha keyifli bir şekilde yaşamanız için SPA olanakları da yer almaktadır. Akyaka’da aileniz ile birlikte eksiksiz bir konaklama deneyimi için https://www.gokovayucelen.com/ üzerinden tesis hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Azmak Nehri Kıyısında Mükemmel Bir Tatil Hizmeti Sunan Kerme Ottoman Palace

Doğanın tüm cömertliği ile tatilinize eşlik edeceği konumu ile hizmet veren Kerme Ottoman Palace, yemyeşil bir ormanın kucak açtığı noktada, Azmak Nehri kenarında konuklarını ağırlamaktadır. Muğla Otogar’a 20 km, Muğla şehir merkezine 25 km ve Dalaman Havalimanı’na 65 km mesafede yer alan tesis, 39 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konsepti sunmakta olan Kerme Ottoman Palace, bünyesinde yer alan a la carte restoran ile tüm gün yaşayacağınız bir lezzet deneyimi yaratmaktadır.

Azmak Nehrine sıfır konumunun yanı sıra tesis denize 400 metre mesafede konumlanmıştır. Dileyen misafirler halk plajından yararlanırken, bölgenin en meşhur özel plajına ise servis hizmeti verilmektedir. Sodalı suyu ile dikkat çeken nehir yüzülebilir özellikte olup, nehir plajı yer almaktadır. Bu özelliklerin yanı sıra 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet açık çocuk havuzu ve açık alan jakuzi hizmet vermektedir. Havuz, deniz ve nehir olanakları ile fark yaratmakta olan Kerme Ottoman Palace, kitesurf, yoga, balık tutma gibi pek çok olanağa sahiptir. Doğanın kalbinde kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşamak isteyenler içinse özel terapistler tarafından dünya masajları uygulanmaktadır. Akyaka’nın tüm doğal güzelliklerini bir arada sunan Kerme Ottoman Palace’a http://www.kermeottoman.com.tr/ ‘den ulaşabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.