Dernekler Muğlaspor için ilk ateşi yaktı

Geçtiğimiz Hafta yapılan Muğlaspor Genel Kurulunda Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Kapiz ve yönetim kurulunu ziyaret eden Beyazay Derneği Muğla Şubesi, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muğla Engelliler Derneği...

Dernekler Muğlaspor için ilk ateşi yaktı

Geçtiğimiz Hafta yapılan Muğlaspor Genel Kurulunda Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Kapiz ve yönetim kurulunu ziyaret eden Beyazay Derneği Muğla Şubesi, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muğla Engelliler Derneği ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanları ve üyeleri yeşil beyazlı kulüp için ilk ateşi yaktı. Muğlaspor için Sosyal Sorumuluk Projesi başlatan 4 Dernek temsilcileri diğer sivil toplum kuruluşları ile firmalardan yeşil beyazlı kulüp için aynı duyarlılığı istedi.

Muğla’da faaliyet gösteren 4 sivil toplum kuruluşu Muğlaspor için sosyal sorumluluk projesi başlatarak ilk çoban ateşini yaktı. Geçtiğimiz gün yapılan genel kurulda Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Kapiz ve yeni yönetim kurulunu ziyaret eden Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi, Engelliler Derneği, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Zihinsel Engelliler Derneği dernekleri adına yaptıkları katkıyı Başkan Kapiz’e takdim ettiler.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, şahsını ve yönetim kurulunu göreve seçildikten sonra ilk olarak ziyaret eden dernek başkanları ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Kapiz, ‘Dört derneğimizin Muğlasporumuz için bir kampanya başlatacakların duyunca çok sevindik. Bizlere sahip çıktığınız için böyle bir sosyal projede Muğlaspor’a yer verdiğiniz için dört derneğimize de camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Zor bir görevi devraldık. Sıkıntılarımız var, ama biz hep beraber olursak, birlik ve beraberliğimizi tam olarak sağlarsak, Muğla’da yaşayan herkese Muğlaspor’un ne olduğunu anlatabilirsek bu kampanya çok başarılı olacaktır. Sizlerin bu desteği bizlere çok büyük bir motivasyon kattı. Muğlaspor’umuzun eski saygınlığını kazanabilmesi için maddi ve manevi olarak destek şart’ diye konuştu.

Muğlaspor’da 75’li yılların ruhunun yakalanması gerektiğiniz ifade Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, ‘Erol Kapiz Başkanımız ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Şehrimizin takımına sahip çıkmak zorundayız. Şampiyonluğa oynayan ve ilimizi başarıyla temsil eden bir takım görmek arzusundayız. Bu nedenle böyle bir yardım kampanyası başlatmak istedik. Bu kampanya tüm Muğla’ya inşallah örnek olur’ dedi.

Yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dileyerek sözlerine başlayan Muğla Engellier Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu’da, ‘Genelde toplumdaki algı bizim gibi kuruluşlara hep alan el gözüyle bakılır. Biz hep alan el değil gerektiği zaman veren el de oluruz. Sayın Başkan Kapiz biz derneklerin tüm faaliyetlerinde hep bizlere her konuda destek oldu. Kendisine minnettarız. Bizde böylesine zor günlerinde Muğlaspor’un ve Erol Başkanımızın yanındayız. Biz Muğla’da ilk ateşi yaktık. İnşallah bu ateş çok büyür’ diye konuştu.

Ekonomik olarak çok zor günler geçiren yeşil beyazlı kulüpte görev alan Başkan Kapiz ve yönetim kurulunu tebrik eden Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı’da, ‘ Kulüp olarak çok sıkıntılı günler geçiren Kulübümüze herkes destek olmalı. Yeni yönetim olarak seçildiğiniz günden bu yana gecenizi gündüzünüze katarak çalışmalar yapıyorsunuz. Bizlerde sonunda kadar sizlerin arkanızda ve destekçiniziz’ dedi.

Engelli çocukların spor yapmasına imkan sağladıkları için Başkan Kapiz ve yönetim kuruluna teşekkür eden Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, ‘Büyük Muğlaspor içi biz de varız. Muğlasporumuz Muğla’nın sembolü ve en büyük tanıtım markasıdır. Muğlaspor’a sahip çıkma zamanıdır. Biz bu kampanyayı başlattık. Bundan sonrada her konuda yeşil beyazlı kulübümüze katkı vereceğiz’ dedi.

Konuşmaların ardından dernek başkanları ve üyeleri kampanya kapsamında verdikleri katkıyı Kulüp Başkanı Erol Kapiz’e takdim ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında tüm katılımcılar hep birlikte Muğlaspor marşını seslendirdiler.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.