Dernek 87’inci konserini verdi

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla, Milas Türk Musiki Derneği’nin 87.’sini düzenlediği Türk Sanat Müziği konseri, Milas’lı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonundaki konsere...

Dernek 87’inci konserini verdi

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla, Milas Türk Musiki Derneği’nin 87.’sini düzenlediği Türk Sanat Müziği konseri, Milas’lı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonundaki konsere Milaslı sanat severlerin ilgisi büyüktü. İki bölümlük konserde Türk Sanat Müziği’nin unutulmayan eserleri icra edildi. Konsere Milas Kaymakamı Eren Arslan,Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Sivil Toplum Örgütleri ,Siyasi Parti temsilcileri ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Unutulmaz eserler seslendirildi

Türk Sanat Müziği’nin gönüllerde yer eden şarkılarının seslendirildiği konserin sonunda sahneye gelen Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz Milas Türk Musiki Derneği Başkanı Zafer Pınarlık ve Şef Ercan Karadamlı’ya teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.