Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Bodrum ilçesinde arkadaşı ile birlikte tekneyle açıldıkları denizde kaybolan Doğukan Naci Berk'in cesedi yapılan arama çalışmalarının ardından bulundu.Turgutreis Mahallesi'nde 25 Nisan’da Kazım Can Baran (21) ile Doğukan Naci...

Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Bodrum ilçesinde arkadaşı ile birlikte tekneyle açıldıkları denizde kaybolan Doğukan Naci Berk'in cesedi yapılan arama çalışmalarının ardından bulundu.

Turgutreis Mahallesi'nde 25 Nisan’da Kazım Can Baran (21) ile Doğukan Naci Berk 5 metrelik tekneyle denize açılmıştı. Gençlerin geri dönmemesi üzerine yapılan arama çalışmaları sonucu Sahil Güvenlik ekipleri Baran'ın cesedini bulmuş ancak Berk bulunamamıştı. Tekne ise günler önce Leros Adası yakınlarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince bulunmuştu.

Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Çatal Ada açıklarında bir erkek cesedini denizden çıkardı. Yapılan ilk incelemede cesedin üzerindeki kıyafetlerden Doğukan Naci Berk'e ait kimlik çıktığı öğrenilirken, yaklaşık bir aydır kayıp olan Berk'in cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.