Demokrasi nöbetleri sona erdi 

15 Temmuz tarihinden itibaren devam eden ‘Demokrasi Nöbeti’ önceki gün gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla diğer illerde olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de sona erdi.15 Temmuz darbe girişiminden itibaren...

Demokrasi nöbetleri sona erdi 

15 Temmuz tarihinden itibaren devam eden ‘Demokrasi Nöbeti’ önceki gün gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla diğer illerde olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de sona erdi.

15 Temmuz darbe girişiminden itibaren tüm Türkiye’de başlayan ‘Demokrasi Nöbeti’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması ile sona erdi. Muğla’daki son Demokrasi Nöbetine, Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakam Vekili Kamil Köten, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve her kesimden çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Vali Amir Çiçek, “Sadece Cumhuriyet Meydanında değil, Muğla’nın bütün ilçelerinde bayrağını alıp meydanlara koşan ve demokrasi nöbeti tutan 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza, demokrasi nöbetini sürdürmek için 15 Temmuzdan beri canla başla çalışan başta organizasyon ve uygulamalarda her türlü imkânları sağlayan kişi ve kurumlara, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Amir Çiçek “Demokrasi Nöbeti Anı Defteri”ne Kübra Ercan Yalçınkaya ve Halil Arıkan tarafından yazılan şiiri okudu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.