Demirelli, muhtarlar ve çiftçileri bilgilendirecek

Yatağan SGK Müdürü Aysel Demirelli, beraberinde Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday ile birlikte Kavaklıdere Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık ve Muğla Mermerciler...

Demirelli, muhtarlar ve çiftçileri bilgilendirecek

Yatağan SGK Müdürü Aysel Demirelli, beraberinde Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday ile birlikte Kavaklıdere Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık ve Muğla Mermerciler Derneği Başkanı M Ali Çoban’ı ziyaret etti.

Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık; “Müdürümüz ve başkanımızın ziyareti bizleri çok memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sosyal Güvenlik Kurumu olmazsa olmazımızdır. Biz de Kavaklıdere’de çiftçilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. SGK ile işbirliği içinde çiftçilerimizi ve muhtarlarımızı bilgilendirmek için 16 Ekim Cuma günü Müftülük Toplantı salonunda bir araya geleceğiz. Burada müdürümüz çiftçilerimizi ve muhtarlarımızı bilgilendirecektir. Tüm mahalle muhtarlarımız ve çiftçilerimiz davetlidir”dedi.

Kavaklıdere Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Muğla Mermerciler Derneği Başkanı M Ali Çoban da Demirelli ve Buğday’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Yatağan SGK Müdürü Aysel Demirelli; “Uzun zamandır Kavaklıdere İlçesine ziyaret etmeyi düşünüyordum iş yoğundan fırsat bulamadık nasip bu gün oldu. Çok faydalı görüşmelerde bulunduk. Bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.