Demir, aday adaylığını açıkladı

CHP 24. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, 25. Dönem içinde aday adaylığını açıkladı. Parti il binasında yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda konuşan Demir; “ Daha çok işimiz var” dedi.Seçimlerin...

Demir, aday adaylığını açıkladı

CHP 24. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, 25. Dönem içinde aday adaylığını açıkladı. Parti il binasında yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda konuşan Demir; “ Daha çok işimiz var” dedi.

Seçimlerin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri olduğunu vurgulayan Demir; “7 Haziran’da yeni bir Parlamento seçerek, Türkiye’yi ne olduğu belirsiz bir rejim ile idare etmeye niyetlenen dinci faşist baskıyı günden güne artıran bir iktidara da dur diyeceğiz.

Biraz önce birlikte izlediğimiz videoda, Beni 2011 Haziran’ında Vekilliniz olarak Mustafa Kemal’in meclisine gönderdiğinizden beri Muğla’da; Türkiye’de ve yurtdışında yaptığım çalışmaların bir özetini sunmaya gayret ettim. Sizden aldığım güvenle, ilimizi ve ülkemizi güzel, huzurlu ve mutlu yaşanılır yer haline getirmek için çalışmalar yaptık. İktidarın sürekli ensesinde, projelerimizin gerçekleştirilmesi için sürekli takip ettim. İktidar olduğumuz da ulaşım, tarım, turizm, eğitim ve sağlıkla ilgili projelerimizi ardı ardına gerçekleştireceğiz.

Bu yüce görevde ne kadar başarılı olduğumun takdiri, siz değerli hemşerilerime aittir.”dedi.

Görev yaptığı süre içinde yaptığı çalışmaları özetleyen Demir; “Daha yapacak çok işimiz var” diyerek şunları söyledi:

Bu kez AKP’nin bir bilinmeze sürüklediği yurdumuz için “Umut Biziz” diyerek yeniden yola çıkıyoruz.Bizler devletin kaynaklarıyla kendilerine saraylar, köşkler yaptıran AKP iktidarının vaat ettiği ‘Yeni Türkiye’ cehennemini reddediyoruz ve diyoruz ki; Gecelerinde aç yatılmayan, sabahlarına tok kalkılan, üreticilerinin, emekçilerinin ve çiftçilerinin emeklerinin karşılığını aldığı bir Türkiye için, köylülerinin haklarının 2B adı altında gasp edilmediği, işsizliğin yenildiği, işçi ölümlerinin yok edildiği bir Türkiye için, gençlerinin geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye için, emeklilerinin ve yaşlılarının insanca bir gelirle rahat nefes aldığı,kadınlarının eşit yurttaşlar olarak korkuyla değil umutla yaşadığı, ormanlarının, akarsularının, çevrenin ve doğal hayatının sermayenin değil, halkın çıkarı için kullanıldığı; toplumun tüm kesimlerinin daha rahat bir nefes aldığı, geleceğe umutla ve güvenle bakabildiği, daha zengin, daha huzurlu,daha mutlu bir Türkiye için "Umut Biziz".

7 Haziran’da “Yeni Türkiye” yalanlarıyla bir ülke mi, yoksa çağdaş Türkiye mi istiyoruz bunun kararını vereceğiz.”

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.