Definecilere suçüstü

Muğla’da jandarmanın yaptığı operasyonda bir evde tarihi eserler ve dedektör ele geçirildi, 3 kişi ise kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı.Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ortaca’nın Dalyan beldesinde bir evde...

Definecilere suçüstü

Muğla’da jandarmanın yaptığı operasyonda bir evde tarihi eserler ve dedektör ele geçirildi, 3 kişi ise kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ortaca’nın Dalyan beldesinde bir evde yaptıkları aramada tarihi eser niteliği bulunan 2 sikke, 4 madeni heykel, 1 metal eski eser ve 1 adet detektör ele geçirdi. Ev sahibi gözaltına alındı. Jandarmanın Bodrum’da yaptığı operasyonda ise 3 kişi kazı yaparken suçüstü yakalandı. Bodrum’un Farilya mahallesinde izinsiz kazı yapılacağı ihbarını alan ekipler, SİT alanı içerisinde 3 kişiyi kazı yaparken yakaladı. Şahıslarla birlikte kazı malzemeleri, ve altın arama çubuğu ele geçirildi. Ele geçirilen malzeme ve eserlere el konuldu, zanlıların jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.