Datça AK Parti’de, Sema Ören dönemi

AK Parti Kadın Kolları Datça İlçe Başkanı Tuba Çolakoğlu Öneren’in istifa etmesinin ardından bu göre Sema Ören atandı.Datça AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına 2014 Ağustos ayında yapılan seçimle gelen Tuğba Çolakoğlu...

Datça AK Parti’de, Sema Ören dönemi

AK Parti Kadın Kolları Datça İlçe Başkanı Tuba Çolakoğlu Öneren’in istifa etmesinin ardından bu göre Sema Ören atandı.

Datça AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına 2014 Ağustos ayında yapılan seçimle gelen Tuğba Çolakoğlu Öneren, 1 yıldır sürdürdüğü görevinden geçen 10 Ağustos’ta istifa etti. İşlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa eden Tuğba Çolakoğlu Öneren’in yerine Ankara’ya çağrılarak görevlendirilen parti üyesi Sema Ören’ atandı.

Kadın kolları başkanı olarak görevlendirilen Sema Ören, yaptığı açıklamada; “Daha önce kadın kolları başkanlığı için yapılan teklifleri kabul etmedim. Çünkü işlerim yoğun olduğu için siyasetle fazla ilgili olamayacaktım. Bu yüzden daha önce yapılan teklifleri geri çevirmiştim ancak mevcut başkanın istifa etmesiyle boşalan Datça Kadın Kolları Başkanlığı için Ankara’ya çağrılmam sonucu başkanlığı tarafıma vermeleriyle bu göreve getirildim. 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerin yaklaşması nedeniyle ekibimi oluşturarak çalışmalarıma başlayacağım” dedi.

Datça AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cennet de, Sema Ören’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Eski kadın kolları başkanımız Tuba Çolakoğlu Öneren, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek 10 Ağustos 2015 tarihinde kadın kolları başkanlığından istifa ettiğini gösteren dilekçesini ilçe başkanlığımıza gönderdi. Biz de ilçe yönetimi olarak istifasını kabul ettik. Arkadaşımız partide çalışmaya devam edecektir. Yeni başkanımız olarak Sema Ören kardeşimiz Ankara’ya çağrılarak kendisine ilçe kadın kolları başkanlığı görevi verildi. Kendisi görevi kabul ederek ekibini kurarak çalışmalarına hemen başlayacaktır” diye konuştu.(İHA)

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.