Dart Turnuvasına 24 sporcu katıldı

Bodrum ilçesinde düzenlenen Dart Turnuvası şampiyonu belli oldu.Bodrum’da düzenlenen turnuvaya İkisi bayan olmak üzere 24 sporcunun katıldı. 1’cilik ödülü olan 500 TL ve kupayı Derya Akbaş, 2’cilik ödülü 300 TL yi Gürkan...

Dart Turnuvasına 24 sporcu katıldı

Bodrum ilçesinde düzenlenen Dart Turnuvası şampiyonu belli oldu.

Bodrum’da düzenlenen turnuvaya İkisi bayan olmak üzere 24 sporcunun katıldı. 1’cilik ödülü olan 500 TL ve kupayı Derya Akbaş, 2’cilik ödülü 300 TL yi Gürkan Baydar, 3’cü lük ödülünü ise Selçuk Yazıcı aldı.

Dart Şampiyonası 1. Ayak maçları Fun Town Yahşi Park Açıkhava Dart Salonu'nda yapıldı. Etkinliğe , Kadınlar ve Erkekler olmak üzere tek kategoride 24 kişi katıldı. Ayrıca yapılan maçlarda profesyonel oyuncuların da bulunması şampiyonaya ayrı bir renk kattı. Oldukça çekişmeli maçların oynadığı Dart’ta favori sporcular kıyasıya yarıştı. Hünerlerini sergilediler. Fun Town işletmecisi Serkan Işık ve turnuva organizasyonda bulunan Can Demir tarafından kupaları ve ödülleri sahiplerine verildi. Fun Town Dart Şampiyonası’nda Kuraya göre yapılan eşleşmelerin ardından, 4 ayrı Board’da hakemler eşliğinde 24 Dartsever kıyasıya mücadele etti. Oyuncu ve Hakemlerin dönüşümlü olarak yer aldığı oyunda amaç dostluk ve bu sporu sevdirebilme şeklinde gelişti. Etkinlikte eleme kısa kriket oyunu (best of tree) şeklinde gerçekleşirken, eleme usulü aşağı düşen oyuncu tekrar maçlara devam etti. Bu arada oyunculara ve misafirlere barbekü partisi, eğlence ve müzik bir arada sunularak, keyifli vakit geçirilmeleri de sağlandı.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.