Dansçılar büyüledi

Bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Bodrum Halk Dans Festivali, kortej yürüyüşüyle devam etti. Marinadan  başlayarak Neyzen Tevfik Caddesi boyunca yöresel kıyafetleri eşliğinde ellerinde tuttukları ülke bayraklarıyla Belediye...

Dansçılar büyüledi

Bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Bodrum Halk Dans Festivali, kortej yürüyüşüyle devam etti. Marinadan  başlayarak Neyzen Tevfik Caddesi boyunca yöresel kıyafetleri eşliğinde ellerinde tuttukları ülke bayraklarıyla Belediye Meydanı'na yürüyen dansçılara çevredeki vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.

Bodrum Belediye Meydanı'nda sonlanan kortejin ardından Moğolistanlı dansçılar meydanda dans gösterisi yaptı. Dansçılar daha sonra Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Büyük bir kalabalık tarafından takip edilen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon yanı sıra Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Gecede sahne alan Bodrum Ortakent, Eskişehir, Artvin, Bursa, Cezair, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan ve Güney Kore halk dansları ekipleri izleyicilerden büyük alkış aldı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.