Dalaman AK Parti'de Karakuş dönemi

AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı görevine Muhammet Karakuş atandı.Dalaman AK Partide Mehmet Orhan başkanlığındaki yönetimin istifasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan İlçe Başkanı atanması gerçekleşti.Yapılan...

Dalaman AK Parti'de Karakuş dönemi

AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı görevine Muhammet Karakuş atandı.

Dalaman AK Partide Mehmet Orhan başkanlığındaki yönetimin istifasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan İlçe Başkanı atanması gerçekleşti.

Yapılan çalışmalar neticesinde AK Parti Dalaman teşkilatından Süleyman Camuzcuoğlu, Ayhan Günay ve istifa eden yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapan Muhammet Karakuş Ankara’ ya çağrıldı. AK Parti genel merkezi tarafından Muhammet Karakuş Dalaman’a yeni ilçe başkanı olarak atandı.

AK Parti Genel Merkezinden mazbatasını alan AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, yaptığı açıklamada, "Bu kutlu yürüyüşte hedefe varmak için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu saat itibarı ile mazbatamızı aldık ve Dalaman’a hareket ediyoruz. Biz en kısa zamanda teşkilatımızla birlikte Dalaman’ımıza hizmet noktasında çalışmalarımıza başlayacağız. Allah bizleri utandırmasın’’ dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.